facebook-pixel
Nyt mini-spil i Pool!
8. Maj, 2024

Vi kan med glæde meddele at det fra i dag er muligt at spille vores helt nye Lucky Shot mini-spil i Pool!

I dette spil er målet at skyde den gyldne kugle ind på målskiven, der er placeret et tilfældigt sted på poolbordet. Alt efter hvor man så rammer, dvs. hvilken ring på målskiven kuglen ender med at ligge på, så bliver man belønnet med varierende præmier.

Ligesom i almindelig pool må du kun skyde efter den hvide kugle med din kø, som du så skal bruge til at kollidere og placere guldkuglen med. I dette spil gælder det altså både om evner og held, da du skal bruge den rigtige kraft og retning i dine skud, og da målskiven og de omkringliggende kuglers placering skifter dagligt, og sværhedsgraden dermed varierer. 

Der findes to typer mini-spil, Lucky Shot og Golden Shot, og de har to forskellige præmiepuljer. Hver præmie på målskiven kan kun vindes én gang per målskive. For Lucky Shot spillet betyder det, at du derefter skal vente til næste dag for at få en ny målskive. For Golden Shot spillet betyder det, at der vil komme en helt ny målskive med nye præmier på, efter at du har færdiggjort én, ved at ramme alle ringene.

For at spille Lucky Shot mini-spillet skal du bruge standard billetter, som du dagligt gratis får i Shoppen. De kan også købes for chips efter hvert skud, hvis man løber tør. Golden Shot billetter kan købes for penge, både direkte i mini-spillet eller som del af en større pakke i Shoppen. 

Lige nu og indtil slutningen af måneden vil der være et specielt engangs-tilbud i shoppen, hvor du kan få 50 billetter til en rigtig god pris. Du sparer over 50% på billetterne!

Som del af opdateringen har vi også justeret farten, som kuglerne får, når flere af dem eller banderne kolliderer, samtidigt. Dette burde løse at kuglerne opfører sig underligt, når de ligger tæt op ad kanten.

God fornøjelse med Lucky Shot i Pool!

Seneste nyt

Nyt Komogvind design kommer online i næste uge! image
Nyt Komogvind design kommer online i næste uge!
17. Maj, 2024
I anledningen af, at vi efterhånden er ved at runde de 25 år, har vi lavet et helt nyt design, som er lidt en hyldest til vores tidligere designs i et moderne udtryk. Vi har også...
Læs mere
Mahjong bliver til VIP spil image
Mahjong bliver til VIP spil
15. Maj, 2024
Komogvind vokser med flere nye spil og derfor øger vi nu det faste antal VIP spil fra 4 til 5 spil. Denne gang er det vores populære Mahjong som bliver eksklusivt til VIP...
Læs mere
Nyt spil: Robin Run image
Nyt spil: Robin Run
13. Maj, 2024
I det nye spil skal du hjælpe Robin med at undslippe kongens vagter og stjæle alle de mønter du kan! Undgå forhindringerne, saml power ups og hold tungen lige i munden når Robin...
Læs mere
Nye medaljer i Wonder Match
13. Maj, 2024
Vi har netop lanceret 4 spritnye medaljer, der belønner dig for dine færdigheder og præstationer i Wonder Match. De nye medaljer hedder: Sapphire, Emerald, Ruby og Diamond. Vi...

Wonder Match
Læs mere